Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa runosivustollemme! Käyttämällä sivustoamme hyväksyt seuraavat käyttöehdot:

  1. Sisällön käyttö: Sivustomme sisältö, kuten runot, tekstit, kuvat ja muu materiaali, on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Sisällön käyttö ja kopioiminen sallitaan ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Sisällön käyttö muihin tarkoituksiin, kuten julkaisemiseen, jakamiseen tai muokkaamiseen, vaatii kirjallisen luvan meiltä.
  2. Rekisteröityminen: Tietyt sivustomme toiminnot, kuten kommentointi tai uutiskirjeen tilaaminen, saattavat edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä sitoudut antamaan oikeat ja ajantasaiset tiedot itsestäsi, ja olet vastuussa tilisi turvallisuudesta. Et saa luovuttaa tai jakaa tunnuksiasi kolmansille osapuolille.
  3. Käyttäjän vastuu: Käytät sivustoamme omalla vastuullasi. Et saa lähettää tai jakaa sivustolla laitonta, loukkaavaa, häiritsevää, haitallista, tai muuten epäasiallista sisältöä. Et myöskään saa käyttää sivustoa tavalla, joka voi vahingoittaa sivustoa, sen käyttäjiä tai kolmansia osapuolia.
  4. Linkit ulkopuolisiin sivustoihin: Sivustomme voi sisältää linkkejä ulkopuolisten sivustojen sivuille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta. Linkkien käyttö tapahtuu omalla vastuullasi.
  5. Tietosuoja: Käyttäessäsi sivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme, joka määrittelee, miten käsittelemme henkilötietojasi. Suosittelemme tutustumaan tietosuojakäytäntöömme huolellisesti.
  6. Muutokset käyttöehtoihin: Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan heti niiden julkaisemisen jälkeen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä muutosten jälkeen, hyväksyt päivitetyt käyttöehdot.
  7. Palautteet ja yhteydenotto: Arvostamme palautettasi ja olemme avoimia kysymyksille tai huolenaiheille.