kiitos hyvästä hoidosta runo

By | 18 kesäkuun, 2023

Kiitos hyvästä hoidosta minulle, lämmin kätösesi vierelläni lienee.

Katseeni siivilöit aamun hiljaisuudessa, hellänä kosketan, kun uupumuksen haipuneen nään.

Astuit elämäni polulle, kuin enkeli häikäisevä. Kärsivällisyyttäsi ja hoivaa olen saanut, kiitollinen olen tästä hierovasta siunauksesta.

Kun olin sairas ja voimaton, hellästi turvaasi kietouduin. Lämmin kätesi, joka yli otsani kulki, tuonut elämän juuri oikeaan suuntaan kulki.

Kiitos sinulle läsnäolosta, joka haavoihini hoitavan kosketuksen toit. Huolenpitoasi ja aikaa, jota minulle suot, en voi sanoin kuvailla, se sydämeen jää kaivertamaan.

Valon ja lämmön toi sydämeeni, kunnes paransit kipeimmät haavat sen. Kiitos hyvästä hoidosta, joka sieluani syleili, uudelleen uskoin, että rakkautta ja luottamusta vielä löytyy.

Sanoilla en voi tätä kiitollisuutta täysin kertoa, vain sydämeni sanomaan pystyn sen vakuuttomaan. Kiitos hyvästä hoidosta, arjen sankarini, olet antanut minulle toivon uuden.

Nyt lähtiessäsi, jätät jäljen sydämeeni, muistot kiitollisuudesta ja rakkaudesta täyttävät sen. Kiitos, kiitos vielä kerran, hyvästi hoitaja hyvä, sinut aina muistanen, kuin tähti taivaalla kirkas syttyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *