gboard lainausmerkki

By | 8 heinäkuun, 2023

Gboard on yksi suosituimmista Android-puhelimien näppäimistösovelluksista, ja se tarjoaa käyttäjille monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Yksi näistä ominaisuuksista on mahdollisuus lisätä lainausmerkkejä helposti ja nopeasti.

Lainausmerkkejä tarvitaan usein erilaisissa tekstiviesteissä, sähköposteissa, sosiaalisen median viesteissä ja muissa viesteissä. Gboardin avulla voit lisätä lainausmerkkejä muutamalla painalluksella ja säästää aikaa.

Gboardin käyttäminen lainausmerkkien lisäämiseen on helppoa. Ensinnäkin, varmista, että Gboard on asennettu puhelimeesi ja että se on valittu oletusnäppäimistöksi. Voit tarkistaa tämän menemällä ”Asetukset” -valikkoon ja etsimällä ”Kielet ja syöttö” -välilehden. Valitse sitten ”Näppäimistöt” ja varmista, että Gboard on valittu.

Kun Gboard on asennettu ja valittu oletusnäppäimistöksi, voit lisätä lainausmerkkejä seuraavasti. Kun olet kirjoittamassa viestiä tai tekstiä, napauta pitkään välilyöntinäppäintä. Tämä avaa vaihtoehdot välilyöntinäppäimen ympärillä. Pyyhkäise sitten sivulle, kunnes löydät lainausmerkkien vaihtoehdot, ja napauta haluamaasi lainausmerkkiä.

Voit myös lisätä lainausmerkkejä painamalla ja pitämällä Shift-näppäintä painettuna ja sitten pyyhkäisemällä sivulle, kunnes löydät lainausmerkkien vaihtoehdot. Napauta sitten haluamaasi lainausmerkkiä.

Gboardissa on myös muita näppäimistön ominaisuuksia, joita voit hyödyntää lainausmerkkien lisäksi. Voit esimerkiksi lisätä hymiöitä ja emojeja napauttamalla hymiö- tai emojinäppäintä ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.

Lisäksi Gboard tarjoaa automaattisen oikoluvun, joka korjaa kirjoitusvirheet automaattisesti. Tämä voi olla hyödyllistä, kun kirjoitat nopeasti ja haluat välttää kirjoitusvirheet.

Kaiken kaikkiaan Gboard on monipuolinen ja helppokäyttöinen näppäimistösovellus, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää lainausmerkkejä ja muita tekstin lisäämiseen liittyviä ominaisuuksia helposti. Jos haluat lisätä lainausmerkkejä nopeasti ja vaivattomasti Android-puhelimellasi, Gboard on erinomainen valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *